Przyciski już czerwone :diabelski_usmiech
Klamki wewnętrzne podświetlane z wersji L&K
Zwiń
X
-
-
-
własnie przeglądnąłem posty i zauważyłem że faktycznie taniej jest samemu to zrobić więc ja rezygnuje, ale jak chcecie to lista moze być i mogę to zamówić
Komentarz
-
i niestety ja też :szeroki_usmiechZamieszczone przez Andrev3faktycznie taniej jest samemu to zrobić więc ja rezygnujeprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
na ja też, nie za tą kasęZamieszczone przez Andrev3faktycznie taniej jest samemu to zrobić więc ja rezygnujeO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
To za 240PLN razem z 4 całymi klamkami jest, tak? Jeśli tak, to ja chętnie bym dopisał się do listy, bo klamki trochę mam poniszczone i tak :wink:Zamieszczone przez Andrev3ja rezygnuje, ale jak chcecie to lista moze być i mogę to zamówić
Komentarz
-
nie , w tej cenie to samo oświetlenie.Zamieszczone przez fernandoTo za 240PLN razem z 4 całymi klamkami jest, tak?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz
-
To ja dziękuję :shock:, aż takim gadżeciarzem nie jestem :wink:Zamieszczone przez lorufernando napisał/a:
To za 240PLN razem z 4 całymi klamkami jest, tak?
nie , w tej cenie to samo oświetlenie.
Komentarz
-
To chyba jest cena za 1 klamke ... ( w serwisie jak juz pisalem chca za komplet 900 PLN )Zamieszczone przez Mr0czny
Czesci tzn 4 zespoly swietlne plus kabelki i kostki wychodzi 340 PLN. To chyba nie tak drogo jak za cale klamki ...
Komentarz
-
-
będzue będzie tylko trzeba samemu robić :?Zamieszczone przez marek1czyli nie bedzie swiecenia klamkamiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Możesz diody zamontować i to jaki kolor chcesz :twisted:Zamieszczone przez marek1czyli nie bedzie swiecenia klamkami :cry:Daniel
Komentarz
-
Komentarz
-
mówisz o tym?Zamieszczone przez voltarBedzie ja juz zamówilem
http://www.aukro.cz/item807170302_sk...omologaci.htmlprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotrek_gdymówisz o tym?Zamieszczone przez voltarBedzie ja juz zamówilem
http://www.aukro.cz/item807170302_sk...omologaci.html
Nieeee ... mówie o wewnetrznych ... o nich jest watek ...
Komentarz
-
-
-
-
Komentarz
-
-
-
Komentarz
Komentarz